AOV VERGELIJKING

Vraag vrijblijvend een vergelijking van diverse aov verzekeringen aan en kies de beste!

Contact
  • Ik ben een man Ik ben een vrouw

Arbeidsongeschiktheidsverzekering Klaverblad

Klaverblad verzekeringen biedt twee aov verzekeringen aan, de Actieve Ondernemers AOV en de Arbeidsmogelijkheden AOV. De Actieve Ondernemers AOV biedt u begeleiding door een re-integratie deskundige als u arbeidsongeschikt wordt. De hoogte van de premie kunt u in grote mate zelf bepalen door de keuzes die u kunt maken in eindleeftijd, eigen risico en betalingstermijn. Ook bij de Arbeidsmogelijkheden AOV wordt u begeleidt door een re-integratie deskundige. Verschil met de Actieve Ondernemers AOV is dat er een verschil zit in de beoordeling tussen het eerste jaar van de arbeidsongeschiktheid en de periode daarna. Voor arbeidsongeschiktheid ten gevolge van een ongeval dient u zich aanvullend te verzekeren bij beide polissen. Klaverblad heeft zelf ook een rekenmodule.

Verzekeren bij Klaverblad

Globaal gezien zou je alle verzekeringen in Nederland onder kunnen verdelen in 2 groepen, namelijk schadeverzekeringen en sommenverzekeringen. Van schadeverzekeringen kunnen we – om het simpel te stellen – zeggen dat je er niet beter van mag worden, het uitgangspunt is om de verzekerde in de gelegenheid te stellen het ‘vermogen te beschermen’, zoals bij de arbeidsongeschiktheidsverzekering. Ook kan je dit ‘beschermen van vermogen van derden’ verzekeren, denk bijvoorbeeld aan schade waarvoor je wettelijk aansprakelijk bent (WA verzekering). In de categorie schadeverzekering is er ook:

Schadeverzekeringen hebben een aantal algemene uitsluitingen, die voor bijna alle maatschappijen hetzelfde zijn. Denk hierbij aan gewapend conflict, muiterij, terrorisme, maar ook bijvoorbeeld rellen. Dit zijn vormen van Molest, waarvan een deel volgens de WFT (Wet financieel toezicht) niet verzekerd mag worden. Ook zijn veelal een aantal natuurrampen uitgesloten voor verzekering. Een bijzondere categorie is de brandverzekering, hieronder kan onder meer vallen:

Hoewel we geen grondig onderzoek hebben verricht, ligt het in de lijn der verwachting dat Klaverblad in de meeste van bovengenoemde verzekeringen kan voorzien. U kunt Klaverblad bereiken op 079 – 3 204 504.

Daarnaast is er dan de sommenverzekeringen, die (soms van tevoren) uitkeren, en meestal bij het voorval. Deze verzekeringen worden veelal op het leven afgesloten.

Tevens kunt u gratis informatie bij AOVcheck.nl aanvragen, om dat te doen klikt u hier.