AOV VERGELIJKING

Vraag vrijblijvend een vergelijking van diverse aov verzekeringen aan en kies de beste!

Contact
  • Ik ben een man Ik ben een vrouw

Arbeidsongeschiktheidsverzekering Movir

De schadeverzekering van Movir voor arbeidsongeschiktheid is een solide product. Movir is gespecialiseerd in het verzekeren van vrijberoepsbeoefenaar zoals vrijgevestigd artsen, fysiotherapeuten en advocaten. Movir heeft ruim 100 jaar ervaring en voert een actief re-integratiebeleid. Movir biedt een langlopende arbeidsongeschiktheidsverzekering (aov) aan waarin u tot 80% van uw inkomen kunt verzekeren.

Naast deze verzekering is het ook mogelijk om de vaste kosten zoals huur van uw bedrijfspand te verzekeren. Bij het vaststellen of u arbeidsongeschikt bent gaat Movir uit van uw eigen beroep. De mate waarin u eventueel een ander beroep zou kunnen uitoefenen is dus niet van belang voor de vraag of Movir tot uitkering overgaat. Voor starters heeft Movir een starterkorting van 25% in het eerste jaar, 15% in het tweede jaar en 10% in het derde jaar.

Bij movir kunt u de premie voor de aov zowel per maand, kwartaal, half jaar als per jaar voldoen. Goed om te weten is dat de maandbetalingen alleen per automatische incasso mogelijk zijn en dat de dekking wordt opgeschort als u meer dan 30 dagen te laat betaalt.

De extra’s van Movir

Movir heeft gerichte preventieprogramma’s om te voorkomen dat u in en situatie komt waarin u aanspraak zou maken op uw verzekering. Het is mogelijk om contact op te nemen met Movir om bijvoorbeeld hulp op juridisch, gezondheidstechnisch of relationeel gebied te vragen. Movir werkt met ICAS, de telefonische consults zijn kosteloos en voor de consults op afspraak geldt een kortingsregeling. Icas geeft overigens geen gegevens door aan Movir over uw consults. Mocht u onverhoopt toch arbeidsongeschikt worden helpt Movir met een multidisciplinair team actief mee aan uw reintegratie.