AOV VERGELIJKING

Vraag vrijblijvend een vergelijking van diverse aov verzekeringen aan en kies de beste!

Contact
  • Ik ben een man Ik ben een vrouw

Arbeidsongeschiktheidsverzekering Nationale Nederlanden

Bij de Nationale Nederlanden heeft u als ondernemer keuze uit 4 AOV verzekeringen. Bij de Volledige aov verzekering van Nationale Nederlanden kunt u vanaf 25% arbeidsongeschiktheid een uitkering krijgen. Zowel ziekte als ongeval is in deze polis gedekt. Als u denkt dat u zelf een gedeelte van uw inkomensvermindering door arbeidsongeschiktheid kunt opvangen is de Keuze Arbeidsongeschiktheidspolis een betere keuze, bekijk direct de premie.

Door het accepteren van het eigen risico, kunt u korting op de premie krijgen. Bij zowel de Volledige als de Keuze polis krijgt u starterkorting. Naast de Volledige AOV en de Keuze AOV heeft Nationale Nederlanden ook nog de Basis polis. Deze variant begint pas na een jaar met uitkeren en heeft een maximum van 12.000 euro per jaar. Voordeel is dat de premie zeer laag is. Als u alleen de arbeidsongeschiktheid ten gevolge van een ongeval wilt verzekeren kunt u kiezen voor de instap aov nationale nederlanden. Dit is een verzekering die een lage premie kent. U kunt de premie voor 2010 berekenen.

Verzekeren bij Nationale Nederlanden

Globaal gezien zou je alle verzekeringen in Nederland onder kunnen verdelen in 2 groepen, namelijk schadeverzekeringen en sommenverzekeringen. Van schadeverzekeringen kunnen we – om het simpel te stellen – zeggen dat je er niet beter van mag worden, het uitgangspunt is om de verzekerde in de gelegenheid te stellen het ‘vermogen te beschermen’, zoals bij de arbeidsongeschiktheidsverzekering. Ook kan je dit ‘beschermen van vermogen van derden’ verzekeren, denk bijvoorbeeld aan schade waarvoor je wettelijk aansprakelijk bent (WA verzekering). In de categorie schadeverzekering is er ook:

Schadeverzekeringen hebben een aantal algemene uitsluitingen, die voor bijna alle maatschappijen hetzelfde zijn. Denk hierbij aan gewapend conflict, muiterij, terrorisme, maar ook bijvoorbeeld rellen. Dit zijn vormen van Molest, waarvan een deel volgens de WFT (Wet financieel toezicht) niet verzekerd mag worden. Ook zijn veelal een aantal natuurrampen uitgesloten voor verzekering. Een bijzondere categorie is de brandverzekering, hieronder kan onder meer vallen:

Hoewel we geen grondig onderzoek hebben verricht, ligt het in de lijn der verwachting dat Nationale Nederlanden in de meeste van bovengenoemde verzekeringen kan voorzien. U kunt Nationale Nederlanden bereiken op 010 513 03 03.

Daarnaast is er dan de sommenverzekeringen, die (soms van tevoren) uitkeren, en meestal bij het voorval. Deze verzekeringen worden veelal op het leven afgesloten.

Tevens kunt u gratis informatie bij AOVcheck.nl aanvragen, om dat te doen klikt u hier.