AOV VERGELIJKING

Vraag vrijblijvend een vergelijking van diverse aov verzekeringen aan en kies de beste!

Contact
  • Ik ben een man Ik ben een vrouw

Arbeidsongeschiktheidsverzekering OHRA

OHRA biedt u als zelfstandig ondernemer vier varianten aan. Er is een Starter AOV, een budget AOV, een basis AOV en een Extra AOV. Afhankelijk van uw situatie kiest u er 1, mocht het echter nodig zijn om over te stappen is dit bij OHRA geen enkel probleem. OHRA vindt het belangrijk dat ook de kleine zelfstandige zich betaalbaar kan verzekeren. Bij het vooruitbetalen van uw premie over een jaar, ontvangt u 5% korting. U hebt zelf de keuze of u zich wilt verzekeren tegen de criteria van passende arbeid of tegen de tegen de criteria van beroepsarbeidsongeschiktheid. Bij arbeidsongeschiktheid kunt u ook een beroep doen op de reintegratiespecialisten van OHRA. Bij het afsluiten van meerdere verzekeringen bij OHRA krijgt u korting.

Verzekeren bij OHRA

Globaal gezien zou je alle verzekeringen in Nederland onder kunnen verdelen in 2 groepen, namelijk schadeverzekeringen en sommenverzekeringen. Van schadeverzekeringen kunnen we – om het simpel te stellen – zeggen dat je er niet beter van mag worden, het uitgangspunt is om de verzekerde in de gelegenheid te stellen het ‘vermogen te beschermen’, zoals bij de arbeidsongeschiktheidsverzekering. Ook kan je dit ‘beschermen van vermogen van derden’ verzekeren, denk bijvoorbeeld aan schade waarvoor je wettelijk aansprakelijk bent (WA verzekering). In de categorie schadeverzekering is er ook:

Schadeverzekeringen hebben een aantal algemene uitsluitingen, die voor bijna alle maatschappijen hetzelfde zijn. Denk hierbij aan gewapend conflict, muiterij, terrorisme, maar ook bijvoorbeeld rellen. Dit zijn vormen van Molest, waarvan een deel volgens de WFT (Wet financieel toezicht) niet verzekerd mag worden. Ook zijn veelal een aantal natuurrampen uitgesloten voor verzekering. Een bijzondere categorie is de brandverzekering, hieronder kan onder meer vallen:

Hoewel we geen grondig onderzoek hebben verricht, ligt het in de lijn der verwachting dat OHRA in de meeste van bovengenoemde verzekeringen kan voorzien. U kunt OHRA bereiken op 0900 112 11 22.

Daarnaast is er dan de sommenverzekeringen, die (soms van tevoren) uitkeren, en meestal bij het voorval. Deze verzekeringen worden veelal op het leven afgesloten.

Tevens kunt u gratis informatie bij AOVcheck.nl aanvragen, om dat te doen klikt u hier.