Bezoek de website

Telefoonnummer interpolis

Interpolis is een merk van Achmea. Middels de kreet ‘Interpolis, glashelder’ bedient Interpolis voornamelijk de particuliere markt, maar op het gebied van zakelijke verzekeringen en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen is Interpolis zeker ook een grote naam.

Interpolis is bereikbaar op het lokale telefoonnummer 013 462 04 62 (telefoonnummer voor het buitenland is identiek, maar dan internationaal: +31 13 462 04 62). Daarnaast kunt u bij interpolis online schade melden, klachten melden, en een verhuizing online doorgeven. Indien uw rekeningnummer veranderd is kunt u dit ook aangeven middels een online formulier op de website van interpolis. Hoewel opzeggingen altijd schriftelijk gedaan dienen te worden heeft Interpolis wel een opzegformulier op de website, zodat u het kunt downloaden en uitprinten.

Interpolis als verzekeringsmaatschappij

Interpolis bedient op het gebied van zorgverzekeringen de particuliere markt, alsmede de ondernemers. Onder de naam ‘Zorgactief’ heeft Interpolis onder meer een sterke propositie als het gaat om de mogelijkheden met betrekking tot ‘geen eigen risico’ en de zorgbemiddeling (zie ook zorgverzekering interpolis). Op het gebied van arbeidsongeschiktheidsverzekeringen (aov) heeft Interpolis met haar InkomenZekerPlan en InkomensZekerBasis preventie en reintegratie, naast helderheid, hoog op de agenda staan (zie: aov interpolis).