Bezoek de website Vergelijk alle maatschappijen

Zorgverzekering Avero Achmea

Premie Avero Achmea 2014: De premie voor de basisverzekering van Avero Achmea is bekend. Met een basisprmei van 109,33 euro voor het Zorgplan pakket van Avero Achmea (Combinatie van Natura en Restitutie) en een nog hogere basispremie voor het Keuze zorgplan is Avero Achmea zeker geen prijsvechter. Avero Achmea heeft voor 2014  gekozen voor 4 aanvullende verzekeringen voor onder meer fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen en ortodontie. De pakketten dragen de namen Start, Extra, Royaal en Excellent. Avero Achmea is 1 van de toonaangevende merken van Achmea.

Aanvullende verzekeringen Avero Achmea in 2014

Bij Avero Achmea is het mogelijk om de tandartskosten apart te verzekeren. Met pakketten als T Start, Extra, Royaal en Excellent is het mogelijk om tot een maximum van 1150,- (bij laatstgenoemde aanvullend pakket) aan tandartskosten te verzekeren. Avero Achmea hanteert voor deze aanvullende verzekering wel een medische acceptatie.

Avero Achmea in het afgelopen jaar

Naast de basisverzekering bood Avero Achmea in 2014 4 pakketten aan op het gebied van aanvullende zorgverzekering. Voor deze avero achmea zorgverzekering moet een vragenlijst worden ingevuld voordat men geaccepteerd wordt. Naast deze aanvullende verzekeringen biedt Avero Achmea ook een Ziekenhuis Extra zorgverzekering. Met deze avero achmea zorgverzekering bent u gegarandeerd van comfortverpleging. Ook bij Avero Achmea geldt dat wanneer u uw zorg via hen regelt, u in sommige gevallen geen eigen risico hoeft te betalen.

Avero Achmea is een zorgverzekeraar die twee basisverzekeringen aanbood in 2014; Keuze Zorgplan en Zorg Plan. Bij Keuze Zorgplan bent u vrij om te kiezen naar welke zorgverlener u wilt gaan. Het kan bij deze polis voorkomen dat u eerst zelf een nota moet voldoen die u daarna declareert bij uw avero achmea zorgverzekering. Bij de polis Zorg Plan heeft u geen keuzevrijheid. U moet naar de zorgverlener die Avero Achmea voor u heeft geselecteerd om de nota betaald te krijgen door uw avero achmea zorgverzekering. Naast de basis zorgverzekering biedt Avero Achmea 4 pakketten aan met aanvullende verzekeringen. Voor deze zorgverzekering moet ook een vragenlijst worden ingevuld, voordat u geaccepteerd wordt. Naast deze aanvullende verzekeringen biedt Avero Achmea ook een Ziekenhuis Extra verzekering. Met deze zorgverzekering bent u gegarandeerd van comfortverpleging.

Premie vergelijken Avero Achmea

Vergelijk de premie voor de avero achmea zorgverzekering 2014 met andere aanbieders van zorgverzekeringen op deze website. Het vergelijken van premies gaat verder dan het prijsverschil van de basisverzekering in een tabel opzoeken. De premie voor zorgverzekeringen in 2014 zal ook bij Avero Achmea vermoedelijk gaan stijgen. Het aanbod van zorg en de inhoud van de aanvullende pakketten in 2014 zal een belangrijke rol gaan spelen in het afwegen van een beslissing omtrent de juiste zorgverzekering. Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen.

 


Terug naar het overzicht zorgverzekering