zorgverzekering Delta Lloyd

Delta Lloyd is een zorgverzekeraar die naast de basisverzekering en de aanvullende verzekeringen, ook gratis gezondheidsservices aanbiedt.

Basisverzekering Delta Lloyd 2014

Eerst nog even de basisverzekering details op een rijtje. De wet op de zorgverzekering bestaat inmiddels al sinds begin 2006. Hiermee kwam een einde aan het verschil tussen particulier verzekerden en ziekenfonds verzekerden. Sinds de in werking treding van de nieuwe zorgverzekering wet is het verplicht dat iedere aanvraag voor een basisverzekering geaccepteerd wordt door de verzekeraar, dus ook door Delta Lloyd. Voor aanvullende verzekeringen mag er nog wel geweigerd worden. In de basisverzekering zit o.a. :

Bij Delta Lloyd bent u vrij in de keuze naar welke zorgverlener u wilt. Bij de restitutiepolis van 111,50 euro (2014). Delta lloyd heeft ook een Naturapolis met een maandpremie van 99,95 euro. Uiteraard helpt Delta Lloyd u bij het vinden van een zorgverlener als u aangeeft dit te willen. U kunt bovendien bij Delta Lloyd zelf kiezen welke aanvullende verzekeringen u wilt.Kinderen onder de 18 betalen geen premie. Bovendien zijn de aanvullende verzekeringen ook gratis voor kinderen onder de 18, die nog op hetzelfde adres wonen als u.  Daarnaast kunt u uw premie bij Delta Lloyd ook verlagen door niet per maand te betalen maar per kwartaal of jaar.

Delta Lloyd heeft 8 aanvullende zorgverzekeringen en vier aanvullende Tandartsverzekeringen. Voor 2014 zijn de maandpremies voor de aanvullendeverzekeringen vanaf Brons 8,80 euro en voor de aanvullende Tandartsverzekering 11,10 euro.

 

Terug naar het overzicht zorgverzekering