Bezoek de website Vergelijk alle maatschappijen

Zorgverzekering Interpolis

Interpolis is een merk van Achmea. Interpolis Zorgactief is een zorgverzekering voor particulieren en ondernemers. Interpolis doet aan zorgbemiddeling en zorgt erop deze manier voor dat u zo snel mogelijk geholpen wordt. Voordeel van Interpolis is dat zij medicijnen door de arts  voorgeschreven vergoeden. Bovendien biedt Interpolis de mogelijkheid om geen eigen risico te hoeven betalen. Dit is uiteraard wel aan enkele voorwaarden gebonden. Interpolis biedt veel aanvullende verzekeringen aan. U bent geheel vrij om te kiezen welke u wel en welke u niet wilt. Bij Interpolis is het ook mogelijk om uw eigen risico te verhogen. Deze verhoging leidt ertoe dat u minder premie gaat betalen.

Premie Interpolis 2014

De premie voor 2014 van Interpolis is bekendgemaakt. De basispremie komt voor het verzekeringsjaar 2014 uit op € 1185,30 per jaar.

Premie Interpolis 2014

De premies van zorgverzekeraar Interpolis zijn inmiddels ook bekend. Voor de basisverzekering zal de premie neerkomen op € 99,- per maand.

Aanvullende verzekeringen & vergoedingsoverzicht

De aanvullende zorgverzekeringen bij Interpolis hebben 1 ster of meer. Hoe meer sterren, hoe uitgebreider de dekking. de jaarpremies zijn voor een pakket met 1 ster € 68,34 tot € 334,05 voor het pakket met 4 sterren. Ook de aanvullende pakketten voor de Tandzorg hebben sterren  en zijn € 124,95 voor het pakket met 1 ster tot € 424,32 voor het pakket met 4 sterren,.

Terug naar het overzicht zorgverzekering