Bezoek de website Vergelijk alle maatschappijen

Zorgverzekering Menzis

Menzis 2014: Zorgverzekeraar Menzis heeft de premie voor het basispakket 2014 bekendgemaakt. De basispremie van de zorgverzekering van Menzis is € 106,50 op basis van Basisverzekering Zorgverzorgd (dat is de gecontracteerde zorg van Menzis) en €  111,00 op basis van Basisverzekering Zorgzo (dat is de variant waarbij de zorg op basis van vrije keus is).

Menzis is een zorgverzekeraar die twee basisverzekeringen aanbiedt. U kunt kiezen voor de Naturapolis en de restitutiepolis. Bij de Naturapolis van Menzis hoeft u geen nota’s voor te schieten.

Naast de basisverzekeringen, zijn er vier aanvullende verzekeringen(vanaf ‚Ǩ 7,45), vier tandartsverzekeringen(vanaf ‚Ǩ 9,10) en een jongerenverzekering(voor 18 plus 15,25), die Menzis aanbiedt. Menzis probeert ook preventief te werken en biedt daarom verschillende gezondheidsprogramma’s aan. Bovendien probeert Menzis u altijd zo snel mogelijk zorg te verlenen. Menzis heeft collectieve verzekeringen met premiekortingen. Soms is het mogelijk zich bij Menzis te verzekeringen via uw gemeente, of vakbond.

Menzis: zorgverzekeringen uitgebreid

Menzis is een relatief grote verzekeraar op het gebied van zorgverzekeringen. Momenteel heeft Menzis meer dan twee miljoen verzekerden. Dat is wel inclusief de reisverzekeringen tak van Menzis. De aanvullende verzekeringen van Menzis zijn vullen elkaar ook aan. In de meeste gevallen loopt de dekking op naarmate het pakket Uitgebreider is.

Menzis doet aan wachtlijstbemiddeling, second opions, preventie en staat ook in 2010 weer garant voor een scherpe premie als het gaat om zorgverzekeringen. Daarnaast heeft Menzis ook speciale zorgdiensten, zoals luierservice, kraamhulp, kraamzorg, kortingen op cosmetische ingrepen etc. De website van Menzis biedt tevens tips om bijvoorbeeld gezond af te vallen. Het gratis (lokaal tarief) telefoonnummer van Menzis is: 088 222 49 00. De Menzis klantenservice kunt u bereiken op telefoonnummer 088 222 40 40.

Terug naar het overzicht zorgverzekering