Zorgverzekering PNO

PNO is een zorgverzekeraar die heeft gekozen voor een restitutiepolis. Dit houdt in dat u vrij bent in uw keuze naar welke zorgverlener u gaat. U krijgt een nota thuisgestuurd die u kunt declareren. Ondanks dat PNO voor deze vorm heeft gekozen maken zij ook afspraken met zorgverleners. Indien u naar zo een zorgverlener gaat sturen zij de rekening direct naar PNO.

Premie PNO 2014

De verzekeringspremie voor de zorgverzekering bij PNO bedraagt 109,50 euro per maand voor de basisverzekering. De maandpremie kan verlaagd worden tot 100,74 euro per maand, maar dat zit hem grotendeels in het verhogen van het eigen risico, het zogehete vrijwillig eigen risico. Tevens biedt PNO een korting op basis van collectiviteit.

PNO in 2014

De premie voor de basisverzekering zonder collectiviteitkorting bedraagt € 109,50 per maand. Dit is uiteraard te verlagen door te kiezen voor een hoger eigen risico.

Naast de basispremie kunt u kiezen tussen vier aanvullende verzekeringen; AV Be Young (€ 12,51), AV Budget( € 14,31), AV Extra ( € 28,36) en de AV Compleet ( €52,11 ). Naast de aanvullende verzekeringen kunt u bij PNO kiezen voor een viertal tandartsverzekeringen. De premies zijn van € 10,80 tot € 38,70 per maand.